Rain
Hallikmäe

KINNISVARAMAAKLER

Tere, saame tuttavaks!

Kes? Mina olen Rain.

Kus? Olen tegutsenud 20 aastat müügivaldkonnas, arendades ennast nii Eesti kui rahvusvahelistes ettevõtetes. Sellest ajast viimased kümme aastat olen olnud spetsialiseerunud kinnisvara valdkonnale. Peamiselt tegelen kinnisvara vahendusteenusega (müük, üür, ostuesindus) Harjumaal, ent kokkuleppel ka üle Eesti.

Elu õpetab. Pikaajalised kogemused on mulle õpetanud, kuidas leida inimestega hea kontakt ning üheskoos unistusi täide viia.
Tänaseks olen jõudnud arusaamiseni, et oma klientidele saan ma kõige paremat teenust pakkuda siis, kui tegelen kinnisvaraga üksi enda firma alt. See jätab mulle rohkem aega, et objektidesse süvendada ning leida erinevaid ja veelgi paremaid lähenemisi, kuidas turundada, et müük või üürile andmine läheks kõigi asjaosaliste jaoks võimalikult edukalt.

Mida teised räägivad? Mind iseloomustavateks sõnadeks nii tööalaselt kui õnneks ka mu enda sõprade ja tuttavate poolt on usaldusväärne, kindlameelne, abivalmis ja positiivne.

Kuldaväärt võimalused. Ühes Eesti suurimas kinnisvara ettevõttes tunnustati mind Aasta Uustulija tiitliga ning lisaks olen oma tulemuste poolest olnud mitmel korral Kuu parim maakler. Erinevaid tiitleid võiks üles lugeda veel, ent nendest olulisemaks pean võimalust olla mitme kinnisvarabüroo asutajaks ja ülesehitajaks. Olen koolitanud nii alustavaid maaklereid kui olnud müügimeeskonna juht kogemustega maakleritele.

Kuidas ja millega saan aidata?  Ma arvan, et hea maakler suudab müüa igat tüüpi kinnisvara ja toime tulla erinevate klienditüüpidega. Sel põhjusel ei ole ma spetsialiseerunud kindlale kinnisvaratüübile ega segmendile. Oma igapäevases müügi- ja üüriportfellis oman nii odavama otsa kinnisvara kui ka luksuslikku kinnisvara. Minu hoolde on usaldatud 30 korteriga üüriportfell, millega tegelen igapäevaselt. Lisaks aitan klientidel leida arenduspotentsiaaliga kinnistuid, korrastada dokumentatsiooni ning pakun tasuta kinnisvaraalast konsultatsiooni. 

Rain endast: "Minu sooviks on muuta kinnisvaraga seotud tehingud veelgi personaalsemaks. Usun, et suurepäraste tulemusteni jõudmisel on üks olulisemaid samme klientide soovide ja vajaduste kuulamine ning nendest lähtuvalt edasi tegutsemine. Minu silmis ei ole kinnisvara lihtsalt ost, müük, üür, vaid protsess, millega määratakse oma elutee aastateks või lausa aastakümneteks.”

Saatuslik otsus, mida pole siiski mõistlik saatuse hooleks jätta, nii et peatse kuulmiseni!  

 

Rain 21. märts 2022 S7_3356

Võtke minuga ühendust telefonil + 372 526 5960

või